SAF logotypeHem Om föreningen Medlemskap Styrelse Stadgar Rabatter På gång Auktioner Kunskapsbank In English Kontakt Webbmaster Om webbplatsen

Om Stockholms akvarieförenings webbplats

Målsättning

Stockholms Akvarieförenings webbplats är en plattform för information om föreningens verksamhet och medlemsaktiviteter. Den ska också inspirera andra att bli intresserade av akvaristik och underlätta kontakt med föreningen.

Redaktör

För närvarande finns ingen webbredaktör. Ordföranden handlägger synpunkter på innehållet, och nås via föreningens e-postlåda

Webbmaster

Sven Kullander. Synpunkter på webbplatsens funktion och utformning lämnas till Webbmaster e-postlåda.

Teknik

Webbplatsen är inhyst på ett webbhotell, One.com, och helt programmerad i HTML och javascript.

Upphovsrätt

All text och alla bilder på webbplatsen är Stockholms Akvarieförenings egendom om inte annat anges, och får inte spridas vidare, kopieras, eller lagras för annat än personligt bruk.Undantaget är bilder och text som försetts med egen licensangivelse.

Personlig integritet

Stockholms akvarieförening har en integritetspolicy för medlemmar. För besökare på webbplatsen gäller att inga personliga data sparas av Stockholms akvarieförening. Vi samlar inte in några besöksdata, men tar del av anonymiserad serverstatistik som webbhotellet tillhandahåller. Däremot kan internetleverantörer ha möjlighet att lagra trafik och rapportera denna till myndigheter. Sådan användning ligger utanför Stockholms Akvarieförenings kontroll.

One.coms Integritetspolicy kan läsas här

I den mån fotografier och persondata finns på webbplatsen har användningen godkänts av vederbörande. Ytterligare spridning av sådana fotografier eller data är inte tillåten.

Om något inte står rätt till

Om vi skulle bli varse att någon form av personlig information på webbplatsen fallit i andra händer, kommer vi att vidta åtgärder i enlighet med Datainspektionens krav.

Användare som upptäcker immaterialrättsligt skyddat material som inte förfogas över av föreningen, eller ej auktoriserad personinformation på webbplatsen kan anmäla detta till kontakt-länken på webbplatsen.

Kakor (”cookies”)

För att få den här webbplatsen att fungera ordentligt kan vi lägga små filer på användarens dator. Dessa filer kallas kakor eller ”cookies”. De flesta större webbplatser gör på samma sätt. Användningen på Stockholms Akvarieförenings webbplats tjänar endast syftet att förbättra användarens upplevelse av webbplatsen. En användare kan själv se på sin dator vilka kakor som lagrats där och själv ta bort dem om så önskas. För närvarande använder vi inte kakor.

Hur använder man kakor?

Kakorna hjälper webbplatsen att komma ihåg dina inställningar (t.ex. användarnamn, språk, textstorlek och andra förhandsval) under en viss tid. Syftet är att du inte ska behöva göra om inställningarna varje gång du går in på webbplatsen eller bläddrar mellan sidor.

Första gången du loggar in på webbplatsen får du en fråga om du accepterar kakor eller inte. Kakorna är inte helt nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Du kan själv ta bort kakorna, men då kanske webbplatsen inte längre fungerar till din fördel.

Här kan du ändra inställning för kak-användningen

Jag accepterar hanteringen av kakor

Upphovsrätt Creative Commons BY-ND, 4.0: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0/ Stockholms Akvarieförening och författarna. Artikeln får skrivas ut och användas för personligt bruk. Vidare spridning måste utgöras av exakt samma innehåll och formatering. och ursprung och författare anges tydligt.